Danmarks Største & Ældste Drag konkurrence Nattens Dronning der har været afholdt i Odense siden 1994, bliver i 2019 endnu større og flytter til Odeon i Store Sal.

Årets show er til fordel for AIDS-Fondet, og ønsker du at give en donation til den check der overrækkes på scenen under showet, kan det gøres via MobilePay på følgende nummer: 96 34 76 - alle beløb uanset størrelse, tages imod med kyshånd.

 

Der vil herudover fra dørene åbner kl. 19.00 og frem til showstart kl. 20.00, blive solgt bobler (Sponsoreret af H.J. Hansen Vin A/S) i Foyeren i ODEON. Ved køb af enten et glas - eller en hel flaske bobler, går salget ubeskåret til AIDS-Fondet. I denne time vil der endvidere være live-musik på Byens Scene i Foyeren. Nærmere info følger.

Årets deltagere er som følger (billeder af årets deltagere finder du under fanen 'Årets Show'):

Miss OTB
Foxxy Femme
Roxy Thyrune
Harley Queen
Di Di Cancerella

Karli Kuff

Ficx Mephiesto
Helena Heavensky
Sascha Holiday
Rebelicious

Årets værtinde - Den sublime burlesque drag Tinus!

Dommerpanelet består i år af følgende fantastiske personligheder:

Sangerinde - Sanne Salomonsen.
Reality-stjerne og iværksætter - Linse Kessler.
Sangerinde og skuespiller - Pernille Højmark.
Designer - Nicholas Nybro.
TV-vært og skuespiller - Joakim Ingversen.
Tidligere værtinde samt grundlægger af Nattens Dronning - Polly (Poul Sylvestersen).

 

I år vil der være gæsteoptræden med The Human Doll - Sada Vidoo, som for alvor blev verdenskendt i X Factor UK 2016 hvor hun nåede til Live Shows. I Danmark deltog hun endvidere i Dansk Melodi Grand Prix 2017 med sangen "Northern Lights". I en periode turnerede hun endvidere som forsanger i den tyske eurodance gruppe SNAP!, som er kendt for numre som "I've got the power" og "Rythm is a dancer", og derudover er hun forfatteren bag Infernal nummeret "Ten Miles".

Hun får følgeskab af den danske/færøske/islandske sangskriver og sangerinde Lizzie, hvis megahit "Ramt i natten" vandt en Danish Music Award for årets hit i 2009, og hvilket nummer de sammen vil fremføre :D <3 Derudover har hun også tidligere varmet op for bl.a. Mobb Deep og 50 Cent :D

 

En del af overskuddet for arrangementet går til AIDS-Fondet, så udover at man som publikum får en fantastisk oplevelse, støtter imansamtidig en god sag. Nattens Dronning er desuden Vinder af Danish Rainbow Awards - AXGIL Publikumsprisen i 2016.

 

Kom og oplev nogle af Danmarks dygtigste Drag Queens når de konkurrerer om at blive Nattens Dronning i 2 kategorier, indtil der til sidst står 1 drag tilbage med den flotte krone samt tilhørende pengepræmie.

 

Vi garanterer store farverige kostumer, dansere, fantastisk stemning, gæsteoptrædener m.m.! Kort sagt en aften/nat du sent vil glemme!
 

Et nyt tiltag bliver Publikumsdarlingen, som er en pris der udelukkende beror på publikums stemmer, og hvor dommerne selvsagt ingen indflydelse har! Efter showet vil det desuden også være muligt at få taget billeder med dronningerne!
 

Som noget nyt i år har vi oprettet en VIP-sektion på Gulv FOR med de bedste pladser i salen. Yderligere inkluderet i en VIP-billet er: Adgang til Loungeområde på 1. sal, bobler, flødebolle fra Summerbird, petits fours fra Odense Chokoladehus samt snacks. Men skynd jer – der er blot 70 VIP-pladser til salg! Skulle du ikke nå at få fingrene i en VIP-billet så frygt ej – alle pladser i Odeon har rigtigt godt udsyn til scenen, så vi garanterer dig at du ikke går flip af noget!

 

Efter showet som typisk varer ca. 3 timer, er der Afterparty i den tilstødende sal: Store Sidescene, hvor festen fortsætter til klokken 05 . Her vil være rigt pyntet op, DJ der spiller natten igennem, samt lækre drinks/cocktails/bobler/øl m.m., som kan købes i den opstillede bar. Entre til Afterparty er inkluderet i billetten fra selve showet. Har man ikke været til selve showet kan adgang til afterparty købes i døren.

 

Er man medlem af Nattens Dronning får man endvidere fri garderobe samt specialtilbud i baren. Medlemskabet for 2019 kan købes allerede nu, og er gældende indtil d. 31.03.2020. Alt du skal gøre er at indbetale kr. 100,- til følgende:
 

Arbejdernes Landsbank

Reg. Nr. : 5393

Kontonr.: 0247914

Besked til modtager: Din e-mail adresse.
 

Herefter modtager man en velkomstmail med sit medlemsnummer, og ved ankomst til showet vil der være opstillet et bord hvor man får udleveret sit medlemskort til brug i baren og garderoben. Det vil også være muligt at melde sig ind ved ankomst via bankoverførsel.

Holdet bag Nattens Dronning glæder sig til at byde dig velkommen til et brag af en aften!

Nattens Dronning | Odense | Established 1994 | E-mail: tryk her! 12. oktober på ODEON Odense | Facebook | Instagram | CVR-nr.: 34110700